AllCityBonAllCityBon
Deals en CoursDeals TerminésRevente de Deals
AllCityBon

Workshop valkenier met roofvogels en uilen voor 2, 4, 8 of 12 personen bij Valkerij Dominique

61% - Groupon
59€
150€
91€
-


Prix
Valeur
Economie
Participants
Deal Permanent

Acheter Chez

Groupon

Prestataire :

Valkerij Dominique - BE

x 3590 Diepenbeek

Conditions

Geldigheid: 90 dagen vanaf de aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer via dominique.willems3@telenet.be (met vermelding van de vouchercode, het aantal personen waarmee je wilt komen en of het om een uilen- of valkeniersworkshop gaat). Uren te bespreken bij de reservatie. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: De workshop gaat door bij minimaal 20 deelnemers . Er worden heel het jaar door datums opgegeven waarvoor je je kan opgeven. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Offre

Ga 3 uur lang aan de slag met meer dan 10 soorten vogels met een ervaren valkenier.

Description

Je ziet ze zelden en als je ze toch spot, zijn ze niets meer dan een stipje in de verte. Ze klieven sierlijk door de lucht, halen hoge snelheden en duiken genadeloos naar beneden bij het zien van een prooi: valken! En met die elegante roofvogels kan jij leren vliegen bij Valkerij Dominique.

Kies uit de volgende opties:

  • € 59 voor een workshop valkenier voor 2 personen (waarde € 150)
  • € 109 voor een workshop valkenier voor 4 personen (waarde € 300)
  • € 199 voor een workshop valkenier voor 8 personen (waarde € 600)
  • € 249 voor een workshop valkenier voor 12 personen (waarde € 900)Leer de oeroude valkenierskunst uit de eerste handschoen. Je maakt kennis met meer dan 10 verschillende soorten roofvogels en uilen waaronder valken, kerkuilen, arenden en buizerds. Je leert ze te roepen, op je arm te laten landen en komt meer te weten over hun specifieke eigenschappen en leefwijze. De ervaren valkenier Dominique is je leider doorheen de wondere wereld van deze heersers van het luchtruim.

Valkerij Dominique

Met zijn jarenlange ervaring is Dominique de geschikte persoon om je in te wijden in de valkerij. Toen hij tien was vond hij een jonge buizerd, die hij met de grootste zorg grootbracht en daarna terug de vrijheid gaf. Sinsdien is zijn liefde voor roofvogels alleen maar groter geworden. Dominique organiseert sinds 1995 professionele demonstraties en educatieve voorstellingen met valken en uilen. Hij helpt ook bij het bestrijden van overlast door ongedierte, meeuwen, kraaien of duiven.AllCityBon vous facilite votre recherche en affichant tous les deals des principales villes de sur une page unique.
Profitez-donc de réduction pouvant aller jusqu'à -90% dans différentes catégories : Beauté, Bien-être, Restaurants, Sorties , Loisirs ...
Retrouvez tous les deals de Dollop, CoolCoups, Gossipzone, Groupolitan, Groupon, Promocity, ...
Et en plus gérez vos Deals achetés, mettez en vente les Deals que vous n'utiliserez pas.
©2016 - AllCityBon - Tous droits réservés