AllCityBonAllCityBon
Deals en CoursDeals TerminésRevente de Deals
AllCityBon

Workshop 'Kleur- en Gezichtsanalyse' bij Matching Colors voor 3, 4 of 5 personen

67% - Groupon
99.99€
300€
200.01€
-


Prix
Valeur
Economie
Participants
DEAL TERMINE


Prestataire :

Matching Colors

Smoutstraat 1a 9170 Sint-Gillis-Waas

Conditions

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer via kleur@matchingcolors.be (met vermelding van Groupon). Open van maandag tot vrijdag van 9u tot 23u en zaterdag van 9u tot 13u en van 19u tot 23u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Offre

Ontdek welke kleuren je de juiste look geven en welk kleurtype je bent: zomer, winter, lente, of herfst.

Description

Zomaar wat kleuren bij elkaar smijten kan tegenwoordig echt niet meer, tenzij je moderne kunst aan het maken bent. Je natuurlijke schoonheid komt het beste naar voren met zorgvuldig uitgekozen make-up en kapsel, en de adviseurs van Matching Colors zorgen dat jij steeds weer een plaatje bent.

Kies je optie

  • € 99,99 voor een workshop voor 3 personen (waarde € 300)
  • € 129,99 voor een workshop voor 4 personen (waarde € 400)
  • € 149,99 voor een workshop voor 5 personen (waarde € 500)Met deze deal krijg je drie uur lang de kans om de professionele kleur- en stijlconsulente van Matching Colors uit te horen over de do’s en dont’s voor jouw figuur. Via een individuele seizoenskleurenanalyse zoekt Matching Colors de kleuren uit die jouw gelaat accentueren en oneffenheden egaliseren. Met de juiste kleuren krijg je sowieso een frissere en jongere uitstraling. Daarnaast wordt er ook een gezichtsanalyse gedaan waarbij je te weten komt welk kapsel perfect past bij je gezichtsvorm. Voor je make-up, haarkleur, juwelen en nagelkleur krijg je de nodige tips en men leert je ook enkele sjaalknooptechnieken.

Matching Colors

Bij Matching Colors staat een team professionele schoonheidsexperts klaar voor jou. Een professionele kleur- en stijlconsulente en visagiste helpen je om er op je mooist uit te zien. Ook voor garderobeplanning, personal shopping, homeparties en meer kan je steeds bij Matching Colors terecht.AllCityBon vous facilite votre recherche en affichant tous les deals des principales villes de sur une page unique.
Profitez-donc de réduction pouvant aller jusqu'à -90% dans différentes catégories : Beauté, Bien-être, Restaurants, Sorties , Loisirs ...
Retrouvez tous les deals de Dollop, CoolCoups, Gossipzone, Groupolitan, Groupon, Promocity, ...
Et en plus gérez vos Deals achetés, mettez en vente les Deals que vous n'utiliserez pas.
©2016 - AllCityBon - Tous droits réservés