AllCityBonAllCityBon
Deals en CoursDeals TerminésRevente de Deals
AllCityBon

Een stralende glimlach met een tandbleekbehandeling bij Slank & Strak

50% - Groupon
49.49€
99€
49.51€
-


Prix
Valeur
Economie
Participants
DEAL TERMINE


Prestataire :

slank en strak

Mechelsesteenweg 763B 3020 Herent

Conditions

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 2 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 0477/65.61.16. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Voor meer info mail naar: slankenstrak@fitforyou.be
Bijkomende info: Open van maandag tot vrijdag van 10u tot 22u. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Offre

Door een combinatie van een tandblekende component en contact met het licht, worden je tanden gereinigd en zichtbaar witter.

Description

De deal

  • € 49,49 voor een tandbleekbehandeling (waarde € 99)


Een stralende, witte glimlach op natuurlijke wijze, daar zet je met deze groupon je tanden in. Het bleken van je tanden gebeurt door de combinatie van de tandblekende component MAGIC ZERO en het contact met het licht, rechtstreeks op het tandoppervlak. De aangetaste delen van je tanden worden gereinigd, zonder het tandglazuur te beschadigen.

Slank & Strak

Slank & Strak heeft zich gevestigd in Herent, op 10 minuten van Leuven. Het afslankcentrum werkt nauw samen met fitnesscenter Fit for You en concentreert zich op allerlei afslankbehandelingen. Het team staat steeds voor je klaar met advies en helpt je graag op weg naar een slankere lijn. Zo kan je er terecht voor Vacuslim, Liposonic, Lymfopress, Firming booster, Styling Capsule of Interslim. Ook goed om te weten: de kliniek is er voor mannen en vrouwen.AllCityBon vous facilite votre recherche en affichant tous les deals des principales villes de sur une page unique.
Profitez-donc de réduction pouvant aller jusqu'à -90% dans différentes catégories : Beauté, Bien-être, Restaurants, Sorties , Loisirs ...
Retrouvez tous les deals de Dollop, CoolCoups, Gossipzone, Groupolitan, Groupon, Promocity, ...
Et en plus gérez vos Deals achetés, mettez en vente les Deals que vous n'utiliserez pas.
©2016 - AllCityBon - Tous droits réservés