AllCityBonAllCityBon
Deals en CoursDeals TerminésRevente de Deals
AllCityBon

Massage-arrangement van 2,5 uur inclusief bubbels voor twee personen bij Schoonheidssalon Lei

41% - Groupon
119€
200€
81€
110


Prix
Valeur
Economie
Participants
DEAL TERMINE


Prestataire :

Keizerplein 49 9300 Aalst

Conditions

Geldig tot 6 maanden na aankoop, van maandag tot vrijdag, van 9u tot 19u30 en op zaterdag van 9u tot 18u. Gesloten op zondag. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer op 053/78.46.66. 48u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Exclusief verplichte huur van linnen voor € 6 per persoon. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Offre

Samen ontspannen met o.a. een scrub, bad en massage voor de voeten en benen, handwassing, gelaatsbehandeling en een hotstone-massage.

Description

De deal

  • € 119 voor massage-arrangement met bubbels voor 2 personen (waarde € 200)


In drukke tijden kunnen we afspreken met vrienden, een vakantie plannen, maar ook het lichaam laten verzorgen waardoor de geest ontspant. Tijdens een duo massage-arrangement van 2,5 uur komen de volgende verwenbehandelingen aan bod:

* Ontvangst * Voetbad met aroma-extract. * Japanse handwassing * Verzorgend en ontspannend gelaatsmasker * Scrub van voeten en benen * Massage van voeten en benen * Lava hotstone-massage van rug, nek hals en schouders * Glaasje bubbels

*Op woensdag, vrijdag, zaterdag en vakantiedagen is dit arrangement enkel mogelijk in combinatie met sauna/jacuzzi privé óf de promo-gelaatsverzorging. Deze gezichtsverzorging bestaat uit een reiniging, peeling, comedonen, epileren van de wenkbrauwen, massage en masker. Voor de sauna/jacuzzi betaal je € 33 p.p. en voor de gelaatsverzorging betaal je slechts € 49 p.p. in plaats van € 80 p.p.

*Het arrangement is exclusief verplichte huur van linnen voor € 6 per persoon.

Schoonheidssalon Lei

In de nabije omgeving van het stijlvolle Keizersplein in een sfeervol pand is salon Lei gevestigd. Hier kan je o.a. terecht voor arrangementen, gelaatsverzorging, epilatie, definitieve ontharing, manicure en pedicure. Ook hebben ze privé-sauna’s en publieke sauna’s in de salon. A quoi doit-on s’attendre pendant une séance de massage.AllCityBon vous facilite votre recherche en affichant tous les deals des principales villes de sur une page unique.
Profitez-donc de réduction pouvant aller jusqu'à -90% dans différentes catégories : Beauté, Bien-être, Restaurants, Sorties , Loisirs ...
Retrouvez tous les deals de Dollop, CoolCoups, Gossipzone, Groupolitan, Groupon, Promocity, ...
Et en plus gérez vos Deals achetés, mettez en vente les Deals que vous n'utiliserez pas.
©2016 - AllCityBon - Tous droits réservés