AllCityBonAllCityBon
Deals en CoursDeals TerminésRevente de Deals
AllCityBon

Fotoshoot van 45 min. in thema naar keuze incl. 3 afdrukken bij Interstudio

67% - Groupon
29.99€
90€
60.01€
-


Prix
Valeur
Economie
Participants
DEAL TERMINE


Prestataire :

Interstudio

Kapelstraat 11 2660 Hoboken

Conditions

3 maanden vanaf de aankoop, van maandag tot vrijdag, van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u en zaterdag van 13u30 tot 18u. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer op 03/829.11.20. 48u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Voor een professionele visagist en haarstyliste betaal je de volgende toeslagen: € 25 p.p. (1-2 pers.), € 20 p.p. (3-5 pers.) of € 18,50 (6 pers. of meer).
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Offre

Kies voor een fotoshoot met je familie, partner, vriendinnen of laat je baby zo zoet als ‘ie is vastleggen; leuk voor later.

Description

Foto’s zijn essentieel wanneer je als tijdreiziger aan jezelf moet bewijzen dat je wel degelijk je toekomstige zelve bent. Verder staan ze ook gewoon leuk op de schouw en hebben ze als geen ander de mogelijkheid ons herinneringen te laten ophalen.

De deal

  • € 29,99 voor een fotoshoot voor max. 12 personen incl. 3 afdrukken (waarde € 90)


Bij Interstudio mag je plaatsnemen voor een witte of zwarte achtergrond en het fotomodel in jezelf bovenhalen: gedurende 45 minuten ben jij de ster. Jij en je eventuele medegasten dan, je mag namelijk nog maximaal 11 anderen meenemen. De fotoshoot is dan ook mogelijk voor allerlei thema’s: baby’s, kinderen, koppels, families, bolle buiken, naaktreportages… Na de shoot krijg je 3 afdrukken van 15 x 21 cm mee naar huis. Koop je een vergroting op canvas, forex of dibond, dan krijg je bovendien een kortingsbon van € 15 (voor een volgende shoot of aankoop). En alsof dat niet genoeg is, krijg je ook nog eens 5% korting op nabestellingen als je deze binnen twee weken na ontvangst van de digitale voorproefjes doorgeeft. Je krijgt een wachtwoord om die voorproefjes in te zien op de website en kan daar vandaan foto’s na laten bestellen.

Interstudio

De fotografe van Interstudio heeft tonnen ervaring. De fotografe van Interstudio heeft tonnen ervaring. Je kinderen op de gevoelige plaat, een bruidsreportage of een communie sessies: het behoort allemaal tot de kunsten van het huis. Daarnaast biedt Interstudio ook workshops aan. Via de webshop kan je apparatuur aanschaffen.AllCityBon vous facilite votre recherche en affichant tous les deals des principales villes de sur une page unique.
Profitez-donc de réduction pouvant aller jusqu'à -90% dans différentes catégories : Beauté, Bien-être, Restaurants, Sorties , Loisirs ...
Retrouvez tous les deals de Dollop, CoolCoups, Gossipzone, Groupolitan, Groupon, Promocity, ...
Et en plus gérez vos Deals achetés, mettez en vente les Deals que vous n'utiliserez pas.
©2016 - AllCityBon - Tous droits réservés