AllCityBonAllCityBon
Deals en CoursDeals TerminésRevente de Deals
AllCityBon

Stoppen met roken met behulp van de infrarood-laser bij Ile-des-senses

52% - Groupon
59.99€
125€
65.01€
50


Prix
Valeur
Economie
Participants
DEAL TERMINE


Prestataire :

Ile-des-senses

Eikendreef 33 2950 Kapellen

Conditions

Geldigheid: 90 dagen vanaf de aankoop.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 03/293.32.20 óf via e-mail op info@ile-des-senses.be óf online via http://www.ile-des-senses.be. Open van maandag tot vrijdag van 10u tot 18u. In overleg kan de behandeling ook 's avonds plaatsvinden.
Bijkomende info: Binnen 6 maanden is een nabehandeling is mogelijk voor € 35. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Offre

Verminder het verlangen naar nicotine met behulp van infraroodlicht en kom van je verslaving af.

Description

De deal

  • € 59,99 voor een laserbehandeling tegen roken (waarde € 125)


Je begint met een intakegesprek, waarbij je rookgewoontes worden besproken. Met een laser die infraroodlicht gebruikt, wordt er op verschillende plaatsen van je lichaam geschenen, volgens dezelfde principes als acupunctuur. Dit heeft als doel je verlangen naar nicotine te verminderen, zodat je van je verslaving af kan komen. Belangrijk hier is wel dat je echt wil stoppen met roken. De hele behandeling duurt ongeveer 60 minuten, en voor € 35 kan je 6 maanden later nog een nabehandeling krijgen.

Ile-des-senses

Ile-des-senses is een biotherapeutisch schoonheidsinstituut te Kapellen, onder leiding van Renilt en in samenwerking met Zina, die de permanente maquillage verzorgt, en Dr. Hugo Stuer, gezondheidscoach. Je kan er terecht voor tal van beauty- en welzijnbehandelingen zoals mesotherapie, stoppen met roken, figuurcorrectie … Renilt past haar ervaring als apotheker toe in de schoonheidsverzorging en besteedt dus veel aandacht aan hoe gezondheid in het plaatje past.

Aanvullende Gezondheidszorg

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.AllCityBon vous facilite votre recherche en affichant tous les deals des principales villes de sur une page unique.
Profitez-donc de réduction pouvant aller jusqu'à -90% dans différentes catégories : Beauté, Bien-être, Restaurants, Sorties , Loisirs ...
Retrouvez tous les deals de Dollop, CoolCoups, Gossipzone, Groupolitan, Groupon, Promocity, ...
Et en plus gérez vos Deals achetés, mettez en vente les Deals que vous n'utiliserez pas.
©2016 - AllCityBon - Tous droits réservés